2010. május 27., csütörtök

Szavak nélkül maradtam...

S kedves erre tévedő (esetleg szándékosan látogató :) ) ha te is szeretnéd ezt az élményt megélni, akkor először IDE kukkants be. Ugye gyönyörű látvány fogadott??? Marcsi mindig ilyen csodaszép dolgokat készít. Akkori bejegyzésében írta, őt elvarázsolta a minta, a színek s reméli, annak is tetszik majd, akinek szánja.
EL VAGYOK VARÁZSOLVA!!!!
Mert én lettem ám a tulajdonos! Hogy miért, nem tudom, nem értem, nem érdemeltem stb. Ez csak szebbé s hihetetlenül értékessé teszi az ajándékot. Nem tudok betelni vele, gyönyörű, aprólékos munka látható minden milliméteren, olyan de olyannagyondenagyon szép... Nekem is van Marcsi sajátkezű alkotása, amivel büszkélkedhetek, olyan kézimunka kellékem, ami sosem volt még, könnyezek és örülök, örülök és könnyezek dél óta.

S nem üresen küldte ám a drága Örömszerző, vagyis az alábbi képek nem illusztrációként szolgálnak! Valósak, ilyen csodás tartalma van a kincsemnek!

S még nincs vége, sem örömömnek, sem lelkendezésemnek, de főként a meglepiknek! A csomag tartalmazott ugyanis gyönyörű vásznakat, minden méretben, különböző színekben, fonaltartót, mintákat, finomságokat, de hadd beszéljenek a képek!


Nagyon kedves levél is érkezett, nem mutatom, közlöm, dokumentálom, mert annyira nekem szól, szép és személyes, hogy csak forgatom szívemben, nem akarom egyetlen szavát sem kikiabálva értékteleníteni, közhellyé tenni. Csak írni tudok, válaszként, de azt sem itt vagy megjegyzés formájában, hanem hagyományosan, papirlapra, tollal, önmagam adva...
KÖSZÖNÖM, MARCSI!!! 

6 megjegyzés:

Andulka írta...

Hát egy ilyen ajándék után nem csoda, hogy elállt a szavad! Már Marcsi blogján is megcsodáltam, mikor felrakta, nagyon tetszett már akkor is. Hogy miért kaptad? Talán azért mert olyan jó kis blogot vezetsz, hogy jó ide benézni, jó olvasni a soraidat... Használd egészséggel, aztán majd tessék szépen megmutatni, hogy mit is készítettél az ajándékokból! :-)))

Márti írta...

Nekem is jól esett olvasni és látni ezt a sok gyönyörűséget!!! Veled örülök! :)

Barbi írta...

Gyönyörű ajándékok! :DDD Mert megérdemled! :D

unikat írta...

Jaj, te szívem csücske!
Azért adtam, mert megérdemled, mert annyit adtál már nekem. S nem kell kézzelfoghatóakra gondolni, mert nem azok az igazán értékesek. Örülök, hogy ott lehettem a blogindulásodnál, örülök,hogy ott voltál nekem, mikor szükségem volt rá.


Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan odaér a csomag, így meglepődtem, s nekem is külön meglepi volt a váratlan bejegyzésed.

S szépen indul a napom, mert úgy érzem sikerült örömet szereznem vele.

Puszillak

Névtelen írta...

Csodálatosan szép ajándékokat kaptál :)

Wilma írta...

Hi Rita,

I found your blog and love your pictures. What does the title of your blog mean? I especially loved the little thing on your nice scissors and your pincushion. I need to take out my needlework again, alone for the scissors and accessoires;-)

Love,
Wilma