2011. február 14., hétfő

Fehér karácsony...

Mert most azt se bánnám, ha nagy hó hullna, csak már ez a szürkeség oldódna fel valamilyen formában. Nagyon várom a rügyfakasztó, virágnevelő színes, madárcsicsergéstől zajos, illatokban gazdag tavaszt.
Az időjárás ellenére bökögetek ám, készült már ez is, az is, csak még hol a formába öntés, hol a megérkezés  várat magára. Ha eljön az idő, majd mutogatom.
Addig is a Manka Karácsony-blogja kihívásának tettem eleget. Számomra kihívás ez a szuper kezdeményezés, meggondolásra, időbeosztásra, stb tanít. Így lettem kész a februári tervemmel, a januári még várat kissé magára, az nagyobb lélegzetvételű s ekként időigényesebb. 
Készült egy kedvelt LHN minta díszítette pinkeep. Nagyon szerettem minden öltését, bár kissé megvariáltam, a popcorn zsinór helyett sárga lampionos világít a fácskán. 32 countos lenre készült, rita-válogatta színekben :)


Íme a fogyókúrás szaloncukor az én változatomban, ez a mesterpéldány, amúgy kétféle méretben állítottam össze őket.


S hogy legyen miben tárolni illetve kínálgatni, kedves barátom és blogtársam irányítása által született meg ez a kis kifordítom-befordítom textil-dobozka, tálacska. Mind karácsonyi színekben, formákban pompázva.


Most már csak a januári lemaradást kell behoznom, de addig is muszáj valami vidám, színes, haladós mintába fognom, hátha előcsalogatom vele a napsütést :)

6 megjegyzés:

Mammka írta...

Micsoda szépségeket alkottál!!!!!És milyen jó,hogy -mindjárt itt van megint a december:)-s te már ennyire előre vagy!:)

A belülről mosolygást nagyon köszönöm!!!!!:)
Puszillak!

Amanda írta...

A Rita válogatta színek nagyon tetszenek!

unikat írta...

Ezt a tudatosságot! Minden elismerésem. Én folyton el vagyok havazva. Csodaszép lett. Az égősor külön tetszik. A cukorkák pedig nagyon fincsik!

Andulka írta...

Nagyon aranyos lett!

Manka írta...

Annyira szép lett minden :))
A kis pinkeep szineit nagyon jól eltaláltad és a szaloncuki anyaga is nagyon tetszik :))A dobozkádról nem is beszélve... :)))

Nagymamis írta...

Én csak ámulok!!!!!!!!Nagyon szép!