2011. november 7., hétfő

Kötöttem!

Nagy szó ez kérem, mert bár tudok kötni, nem is csak "lustán" :) de nem tartozik gyakori időtöltéseim sorába... Számomra igen lassú, nem haladós, aprólékos munkának tűnik. De van, amikor kimondottan ráéhezek s bár nagyobb lélegzetvételű munkába nem fogok, egy baktus erejéig csattogtattam ám tűimet. Persze, hogy picurkámnak, persze, hogy van benne rózsaszín, természetesen körbehorgolt széllel, nehogy már a horgolótűim rozsdásodni kezdjenek az irigységtől...
Tökéletesen passzol két korábban készített sapijához. S ami a leglényegesebb, tetszik is neki, még a házban sem akarta levetni magáról!

 Lazán kötök, ez gond ennél az egyszerű mintánál, mert egyenlőtlenségeket lehet felfedezni benne, de nem tudom szorosabbra fogni a "gyeplőt"...




Pillangó is repült ám a virágocskára :) Látod, druszám? :)
 Az alábbi képeken a legélethűbbek a színek...


7 megjegyzés:

Amanda írta...

Nekem nagyon tetszik a lusta minta, de nem szeretem kötni. Ez van. Nagyon szép lett, ügyes vagy. A kiegészítőktől igazi csajos darab lett! Gratulálok.

Leki-Rita írta...

CSUDAÉDES ♥♥♥!

Timi írta...

Én egyáltalán nem csodálkozom rajta, hogy nem akarja levenni magáról....nagyon szép lett!!!! Azzal a pillangóval meg egyenesen gyönyörű!!!!
Nem tudom miféle egyenetlenségről beszélsz....szerintem úgy jó, ahogy van!

Hajni írta...

nagyon szép lett, viselje egészséggel gazdája! :)

N. Adri írta...

Nagyon szép lett, egyébként is kedvencem a lila és annak árnyalatai.

Palkó írta...

Csatlakozom az előttem szólókhoz :) És egy kérdés: mi az a baktus???

Andulka írta...

Nekem is nagyon tetszik! Egyszer lefényképezhetnéd a lánykádat is a sapiban és a baktusban!