2010. szeptember 20., hétfő

Minden kezdet...

...nehéz, állítja a szólás. Minden kezdet döcögős, kisze-kúsza, göröngyös, ágas-bogos :) stb. -állítom én. Mert attól függ, mi az, aminek nekikezdtél, amibe belefogtál, s mivel (olló, tű, ceruza...), milyen "szerszámmal" teszed azt.
Történt ugyanis, hogy megtetszettek a tökök! Mostanában szebbnél szebbeket látok minden blogon, így gondoltam, készítek egyet jómagam is. Csakhogy a kezdet... Arra emlékeztem, láttam valahol egy képes leírást, két kör szükségeltetik, némi dísz s utána már csak tű bele. Csakhogy az én igencsak humán beállítottságú agyam (bár szeretem az "egzakt" tudományokat, de ez most egyáltalán nem látszik meg) nem méricskélt, nem mérte fel a hova-mit díszítés és zsinór ügyben. Pedig lett rá sodrott rózsa, farkasfog, kötő, gomb s minden, ami köll...
A következő jobb lesz, mert ha hagyja Őpicursága, akkor készül majd még egy, csak egyszer ki kell gyógyulnia lázzal járó nyavalyájából... Khöhmm, hogy mitől lesz jobb? Mert közben Adri, kitalálva gondolatomat (na jó, olvasva Mankához írt bejegyzésemet) azonnal segítségemre sietett, s küldött egy szuper kis tutorialt ez ügyben. Adri, nagyon köszönöm! Az övé csudaszép, érdemes megtekinteni!


8 megjegyzés:

Andulka írta...

Szerintem ezzel semmi probléma nincsen! Tetszik!
A gyerkőcek jobbulást!

Monika írta...

Megnéztem Adriét, először a Tiédet és mindkettő csodaszép!!!!!
Bárcsak én is alkottam volna már ilyet!

N. Adri írta...

Szerintem is nagyon jól sikerült elsőre. Az enyém sem tökéletes egyáltalán, csak a fotón nem látszik annyira. Örülök, hogy tudtam segíteni.
Jobbulást a picurnak!

Hajni írta...

ha ezt a tököcskét elsőre ilyen szépre készítetted, bele sem merek gondolni, milyen lesz a többi....

Névtelen írta...

De jó kis tököcske lett ez :) A szinösszeállítása nagyon tetszik és azok a gombocskák .....

unikat írta...

Mi gond lehet ezzel a párnácskával. Mert innen nézve tökéletes. Már annyiszor eszembe jutott, hogy ki kéne próbálni, s még sem mertem. Erre te ripp-ropp, s ilyen szépségeset kreálsz!
Nagyon nagyon ügyes vagy!

Leki-Rita írta...

Nagyon szép!

Ilona írta...

Nagyon szép lett. Tetszik a természetes, egyszer színvilága. Gratulálok!