2010. szeptember 28., kedd

Ősz

Mindenhol...Kint egyértelműen, a házban elviselhetően, a kivarrt mintát illetően meg teljes pompájában! Manka őszi tűpárnája készült el a kis ollóőr mellé. Az bizony szerelem volt első látásra, ráadásul 36 countos, Marcsitól kapott vászonra készült. Nagyon nagyon nagyon szeretek sűrű vászonra hímezni. Szóval minden adva volt, csakhogy nehogy elbízza magát az ember lánya, hiba csúszott be (ettől bizony hangulatom is ősziesre fordult). Nem magyarázom, ez van... A legszomorúbb az, hogy ajándékba készült (volna), de így...






Aztán meg mivel maradt még a hátoldalnak használt anyagból, gyorsan eszkabáltam egy kis "izét", amibe az ollót lehet beletenni. Nemhogy megvigasztalt volna, sőt...



9 megjegyzés:

unikat írta...

Hú, de szuper!
S épp most jártam erre! Elsőnek írhatok!
Komolyan mondom, hogy fantasztikusan ügyes vagy!
Csodás mintákat választasz, s oly kreatívan, és kifinomult ízléssel hozod őket végleges formájukba, hogy az valami csúcs!

Névtelen írta...

Marcival jártunk Nálad :))))))!

Nagyon tetszik a párnácska, annyira szépen megvalósítottad és az ollótartó is szuper lett.

Márti írta...

Tök szuper!!!! Nagyon tetszenek!!! :)

Monika írta...

Mi baj? Sehol nem látszik hiba!!!!!És ha van benne? Most már értem,miért vígasztalt meg a nálam levő mondat.:) Ne bánkódjál!!!!Én már igyekszem nagyon,hogy ne keseredjek el: szinte mindig vétek hibát és nem szándékosan.:)))
Köszönöm,hogy jártál nálam! A fejlécképen már mióta ősz van,gondolkodtam,és végre sikerült úgy összeválogatnom,hogy én is szeretem nagyon!
Apai nagymamim van rajta.:)A többi: a tavalyi kerti képek,és egy tavalyi kis hímzés.Az előbb cseréltem ki egy másikra,azon jobban látszik a diólevél és a makk,ami egy kirándulásról van.

Andulka írta...

Nincs ezzel semmi baj! Úgy tökéletes ahogy van! Nekem nagyon tetszik!

Unknown írta...

Nagyon jól sikerűltek! És az a kis himzet párnácska, imádnivaló!

Leki-Rita írta...

Köszönöm szépen!

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Nagyon szép kis minta és igazán szépen sikerült!!

Névtelen írta...

Aki ennyi sok szépet alkot, díjat érdemel ! Gyere nézz be hozzám, ott át is veheted :)))