2010. november 30., kedd

Horgolt termés

avagy a múlt napok eredménye. Kipróbáltam a minta után való horgolást, tetszett, jól ment. A cukros vízbe való pancsolást is megejtettem, a kifeszítést tanulgatnom kell még. Hat darab készült (egyelőre) próbaként, egy már nem lakik nálam :)


Amúgy hullt a hó! S nemcsak, hanem meg is maradt, hisz fehér a táj. Nagy szó, hisz évek alatt nem láttam annyi havat itt Hollandiában, mint a tavaly. Úgy látszik azon az idei év túltesz majd. Korán kezdi.
Őpicursága élvezi a havat, ismerkedik vele, tapossa, végül ölbe kérezkedik. S mosolygós pofival dúdolja: "hulla lóóó"... :) No, ez nem valamelyik állatvédő egyesült anti-reklámja, de még egy horror filmeken cseperedő gyerek elszólása sem, csupán babanyelven stilizált Hull a hó, hull a hó című gyerekdal, melyet egymásután kb hússzor  kell elénekelnem neki, naponta többször is.

6 megjegyzés:

Timi írta...

A Hull a hó nálunk is nagy kedvenc volt mindig...:o) milyen jó, hogy nálatok már tényleg VAN hó!
A horgolt csillagjaid pedig csodásak!!!

Andulka írta...

De szeretnék én is ilyen ügyes lenni!!!!

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Nagyon szép a horgolásod. Én is próbálkozok, megfertőződtem :D

Leki-Rita írta...

Itt most is esik, jó kinézni az ablakon.
Nagyon szépek. A középsők nagyon-nagyon tetszenek!

Amanda írta...

Szépek a csillagjaid, ügyes vagy!

Főkolomp írta...

Nálunk most is havazik, így nyugodtan lehet a hópelyhekről érdeklődni. Például arról, hogy milyen arányban készíted a cukros bigyót, amibe belemártod. Én régen keményítőbe tettem, de nem volt igazi.
Köszi!