2010. november 5., péntek

Tököcske

No, mire mindenhol lecsengett már a tökhullám s Manka együttvarrós mintáját (melyet ezúton is köszönök!)  is mindenki készre bökte, s már rég a következő projektjén jár esze meg a keze, arra én is elkészültem. A mintát nagyon szeretem, a tömködést még gyakorolni kell, lehetne szabályosabb a széle, a varrás mentén. De kész és jó ránézni és még üzenni is tud, ha jól odafigyelek. Megérte utolsóként kullogni az immár célbaért társak mögött! :)







3 megjegyzés:

N. Adri írta...

Megnyugtatlak, nem te vagy az utolsó. Az enyém még mindig csak úgy hever a darab anyagon, ahogy kihímeztem. Még várom az ihletet, mert én nem tűpárnát szeretnék belőle.
A tömködésbe majd belejössz, egyébként szép anyagot választottál hozzá.

Timi írta...

Egyáltalán nem kullogsz a célba utolsóként, mert még én sem fejeztem be teljesen....Annyira szépnek találtam a mintát, hogy arra gondoltam, képnek fogom meghagyni, de a képkeretek árait nézegetve lehet, hogy mégis tököcskét érdemesebb csinálni belőle.... A tiéd gyönyörű lett :o)!

Amanda írta...

Szép színek válogattál össze, kellemes az összkép, vagy össz-szín, ha van egyáltalán ilyen. Szép anyagot választottál hozzá, tetszik a szélén a farkasfog is. Ügyes vagy, gratulálok!