2011. január 27., csütörtök

Díjeső

Mosolygok, sűrűn...Ugyanakkor pironkodom is... Mert Lekitől ezer éve kaptam egy kedves barátságról szóló virtuális "kitűzőt". Megmelengette a lelkem, nagyra értékelem, csakúgy mint küldője személyét, barátságát! Most mulasztásom pótlásaként oldalsávomba teszem ki! Köszönöm újra!
 Aztán újabban is kaptam egyet, ugyancsak Lekitől, Premio artey pico néven. Ezért is köszönet!
Szeretettel továbbítom Marcsi számára, aki mindig elkápráztat csodaszép alkotásaival!Meg Nagymamisnak, kinek személyében az 5o. olvasómat köszönthetem  s kinek csupaszív alkotásai nagyon tetszenek.
Mindezek tetejében ma Főkolomp Zsu is meglepett egy kreatív blogger díjjal. Valahogy úgy vagyok velük, hogy örülök, ha valaki rám gondol, de ugyanakkor zavarba hoz, elbizonytalanít, stb. Igencsak emberből faragtattam, jócskán tele hiányosságokkal...
s bizony  szárnyprobálgatás számomra az alkotás, több zuhanással, mint emelkedéssel.
Nos, ha hetet nem is, de néhány újabb dolgot elárultam újra magamról, az előző hét már megejtetett egy korábbi alkalom kapcsán.
S kinek adom tovább?   Hajninak, aki nemrég kezdte a blogolást, de annál kedvesebb a blogja, szépeket készít s nem utolsó sorban szívemnek igencsak kedves személy!  És szívesen kínálom fel azon kedves olvasóim számára is, akiknél még nem jártak ezen kitüntetések! A díjjal járó feltételeket nem másolom be, itt megtalálhatóak s ezáltal egy igen szép alkotásokkal teli blogot is szemrevételezhet az, aki kíváncsi :)
Aztán el ne felejtsétek el, Leki ünnepel s egyúttal játékot is hirdetett! Részletek az oldalsávban!

2 megjegyzés:

unikat írta...

Nagyon köszönöm a kedvességed!

Nagymamis írta...

Rita nagyon aranyos vagy! Köszönöm!