2011. május 18., szerda

Kényeztetve :)

Újabb küldemény, nagy örömködés. Minden csodálva, símogatva, szagolgatva (kár, hogy erre nem képes a blogger, mármint illatokat érezhetővé tenni). Ha rímbe nem is, de "keretbe" foglalva mutatom szépséges kincseimet:

Ezt a kismadarat már mikor először megláttam, nagyon megszerettem. Leki-Rita druszám és barátnőm jóvoltából iderepült hozzám. Méltó helyet kapott, íróasztalom falát dísziti, egy kedves s sokatmondó emlék társaságában. Ha éreznétek, hogy micsoda illata van...


Így kíván s szerez a fentnevezett drága személy mosolygós napokat, hihetetlen precizitással és szépérzékkel valósítva meg munkáit.



Készítés közben sok-sok szeretetet öltöget bele s képecske formájában indítja útnak, hogy a naponkénti nézegetés által is csak töltődjön az ember lányának lelke.


 Íme a teljes kép. Ollótartó, gyönyörű olló ollóőrrel együtt, képecske... azaz dehogy teljes a kép, lemaradt a finomság, mert valahogy nyoma veszett :)) meg a csodaszép anyag is, ami körülölelte a kincseket a nagy utazás alatt.

Még Őpicursága is részesült a kényeztetésből, rég áhított könyvvel gazdagodva. Előre látom, nemsokára valamilyen módon el kell majd készítenem a két bájos főszereplőt, hisz igencsak a nagy a szerelem :)


S mindez azért, mert Ő ilyen kis örömszerző Tündérke!


Nagyon szépen köszönöm, köszönjük!

6 megjegyzés:

Hajni írta...

gratulálok az ajándékodhoz, nagyon szép csomag!

Timi írta...

Igazad van, Rita, Leki ajándékai annyi szeretettel készülnek, hogy feltöltődik tőle az ember...:o)!
Igazi tündér :o)!

Amanda írta...

Nagyon nehéz bármi újat is hozzátennem az előzőekhez. Jól megfogalmaztad, Leki minden öltésében ott bújkál az önzetlenség, a szeretet.

Leki-Rita írta...

Sok-sok szeretettel ♥ és most egy nagy ölelést is küldök!

Andulka írta...

Egy ilyen szép kis csomagnak nem lehet nem örülni (sárgulok :-) ).

Unknown írta...

Gratulálok a sok szép ajándékhoz. A Babócás könyvecske nekünk is megvan, sőt másik kettő is van még belőlle. Az elsőt rongyosra olvastuk a lányokkal, igy hát kellet még vegyek, nagyon szeretik. Remélem Nektek is örömet fog okozni. :))