2012. január 23., hétfő

M.m...

Avagy megkésett mutogatás. Ennél találóbb címet nem is adhattam volna mai bejegyzésemnek, hiszen az egyik, meglepiket rejtegető csomagocskám már ott volt a fa alatt, ajándék-bontogatáskor.
Timitől érkezett sok-sok (majd' kézzel fogható) szeretet kíséretében. Kincsek, szépségek, kicsinek, nagynak... :)
Íme:


A finomságok eltűntek, a filc-díszecske pedig a fán töltötte az Ünnepet s alig várja az idei karácsonyt. A maci bizony a kiságy állandó vendége, mondhatni lakója, legújabb alvós kedvenc december óta. :)
A kis táska pedig... hát én ezt komolyan állítom, ilyen szépet nem láttam még! Kidolgozott, a legapróbb részletekig, apró patent zárja, apróvirágos, pántos... Mondanom sem kell, hogy mindennapos használatban van. Nagy bánatom, hogy a kép nem adja vissza az eredeti színeket, de gyönyörű, nekem elhihetitek! Nagyon szépen köszönünk mindent, kedves Timi!


A másik csomag pedig a hétvégén érkezett, nagy meglepetést okozva! A csodás tartalommal rendelkező pakk pedig Amanda-Mónikától érkezett, aki igencsak szépen köt, hímez és varr... Nézzétek csak meg, ha nem ismernétek esetleg...
A kapott kincsek csoportképe így néz ki:


Zsákocska otthon készült csigatésztával "bélelve", karácsonyi dísz és zsák, picurnak kistáska, öko-szatyor, gyönyörű hímzéssel, anyagok s egy, az én színeimben pompázó kötött kendő. Nagyon tetszenek, egytől-egyig!
Neked is köszönöm, Mónika!!!




6 megjegyzés:

Timi írta...

♥ :o) ♥

Palkó írta...

Gyönyörű ajándékokat kaptál! :)
Napok óta azon gondolkoztam, mi lehet veled, hogy így eltűntél... de úgy látom, csak időhiány lehetett :) mindenesetre örülök, hogy "életjelet" adtál! :)

Amanda írta...

Sok szeretettel!

Móni írta...

Hűűűű, nagyon szépséges dolgokat kaptál! :)

Leki-Rita írta...

Gyönyörűségesek!!!

Névtelen írta...

Nagyon szépek !