2012. április 12., csütörtök

Tavaszi szél...


Nagyon szeretem a tavaszt! Látni a természet újjáéledését, hallani a madarak csivitelését, rügyek, színek, szagok, illatok... Benyomás- és élménydús időszak ez. A minap sétálni voltunk, igaz, két égszakadás-földindulás között, de elcsíptünk egy kis napsütést is. A látottaknál jobban csak az Őpicurságával folytatott beszélgetés hatott meg jobban, hisz annyit kérdez, annyi mindent meglát, észrevesz, örül velem együtt... Persze a fényképezőgép is ott lapult zsebemben, kattintgattam is, bár visszaadni (hozni sem, de még megállítani sem) nem tudom a pillanatot, érzést, színkavalkádot, ennek ellenére hoztam ám belőle kóstolót.


S lapul is egy és más a virágok közt! :) Hosszú útról érkezett a gyönyörű Tilda-szív, Mónikától. Kicsim első kérdése: anya, szabad ezt ölelgetni? Persze, hogy igen! :) Köszönjük szépen!


 Itt meg egy általam csak virág-gömbnek nevezett díszecske. Apró virágokat horgoltam, majd egy hungarocell gömbre szurkáltam fel őket, maroknyi gombostű segítségével. Az ötlet nem saját kútfő, láttam egy igen szépet egy általam nagyrabecsült blogon, a Tulipánt oldalán. Itt is köszönöm kedves Tulipánt, hogy oly sok szépet s értékeset osztasz meg velünk!







7 megjegyzés:

Palkó írta...

Nagyon szép a tavasz felétek is! Az sk része is :)))

Leki-Rita írta...

Gyönyörű, színes én is így szeretem ♥!

Timi írta...

Végre megérkezett hozzátok is a tavasz!!! Hurrá :o)!!!
Nagyon szép képeket hoztál! Köszi!

Zsuzsa írta...

Nagyon szép a tavasz nálatok! A 2. képen milyen virág van? Különlegesen szép! A montázson a bal felső legelső sárga orgona?! Annyira aranyos a kislányod, hogy így örült a szivecskének!

Rita írta...

Zsuzsa: a második képen a fogalmamnincs nevű bokor új hajtása látható :) A sárga meg nem orgona, bár erősen hajaz rá, de a nevét annak sem tudom. Az orgona még nem borult itt virágba.

Amanda írta...

Olyan szépek a tavasz virágai. Köszönöm a képeket. A horgolás nagyon ötletes. Nem ismertem ezt a blogot, eddig.
Az a sárga virág a Mahónia. Tavasszal sárga virágai vannak, majd ősszel kék bogyói lesznek.

Andulka írta...

Gyönyörű minden, mint mindig!