2010. február 8., hétfő

Készen

Az "ellopták szívemet.." kezdetű virágének motoszkál fülemben mostanában, ide jut az, aki három estét szivecskék készítésének szentel :) . De meglett mindkettő. A barnás változat teljesen kész, bár nem a neten látható formába öntve, hanem a magam ötleteit követve, barna szivecskékkel s szalaggal, olyan pasasosan, mert férfiembernek van szánva, lógóka formájában. Mert aki azt ellopta, "esmérem"!
Már a helyet is kinéztem, ahol lógni fog.
A testvérkéhez kiválasztott fonal színe nem igazán vall az általam kedvelt színvilágra, de valahogy nagyon vonzotta szemem s kezem a fonaltartó doboz mélyéről, vászonra kívánkozva s hát ez lett az eredmény:

A vászon ugyanaz, a fonal meg 1204-es multicolor DMC. E darab elkészítése, formába öntése azonban várat  még magára, ötletem van, de nem élvez prioritást, egyelőre. Majd, ha időm, Őpicursága, egyéb terveim stb. engedik, hátha szépet sikerül majd belőle kihoznom. Addig is irány a kincsesláda, megőrzés végett. (A képek Picassa kreálmányok, első próbálkozásra, megfogadva Marcsi kedves javaslatát, van tanulnivaló bőven ezen a téren is, de arra úgy is mindig kapható vagyok :) )
Ezek lennének mára. Ja, s a blog visszaállt erdeti állapotába, de hogy minek köszönhetően??? S még azt mondják, a nőket nem lehet megérteni, meg a gép mindig azt teszi, amit parancsban kapott. Tényleg?

2 megjegyzés:

Andulka írta...

Te nő! Te nagyon tudsz! :-)
És ezeket nem akartad megosztani a világgal? Miért vártál ilyen sokáig a blogolással?! :-)))

unikat írta...

Ha nem tudnám, hogy ez első ilyen összeállított munkád, nem hinném el.
Fantasztikusan ügyes vagy!
S a Picasa is ilyen hipp-hopp!
Mik lehetnek még rejtve benned. Elő velük!
Csúcsszuper lett a végeredmény!
Jöhet máris a következő!