2010. február 5., péntek

Készülődő...

Belevágtam valami újba. Annyira szeretek számomra új technikákat, öltéseket, egyáltalán újdonságokat kipróbálni. Így járt ez a kis Atalie minta is, kipróbáltam. Talán megfertőzött a már levegőben is érezhető Bálint-napi készülődés???  Egy este szemezgettem vele, fonalat válogattam, meg vásznat, persze a lehető legkörülményesebben. :) Másnap este elkészült. A nagy kérdés csak az, hogy mi lesz belőle, hogyan kap majd végleges formát. Eddig a keretezésen kívül szinte minden más kivitelezés nehéznek tűnt számomra, sokat kell még tanulnom s persze ügyesednem. De lesz valami, mert terveim szerint társa is készül, más színben. Naplóba kerülnek mindketten, mihelyt kiagyalom, hogy mivé válnak.

27 countos vászon, DMC 4140 multicolor

Öröm volt hímezni, s így elsőre talán nem is olyan rossz. Persze van még bőven, mit tanulnom. A képek, bár nappal készültek, nem  a legsikeresebbek, de reménykedem, hogy nálam is beválik a gyakorlat teszi a mestert... mondás. S a képszerkesztéssel is meg kell barátkoznom, egyelőre a gépemen levő HP softver a segítségem.

És játékra bukkantam, egy kedves, nagy népszerűségnek örvendő blogon,  Vitadolce oldalán. Én bizony beneveztem!

3 megjegyzés:

unikat írta...

Nagyon nagyon ügyes vagy!
Az első időben én erre a vászonra hímeztem csak. Imádtam a színét, s hogy jól láthatóak a lukacsok.
A fonalválasztásod remek lett, s a gombocskákkal való helyettesítés nagyon ötletes.
Olyan, mintha ezer éve hímezgetnél ilyen mintákat, hogy így rögtön bevállaltál nem is egy új öltést. Gratulálok. Nagy dolgokra leszel te még képes, tudtam én.

Andulka írta...

Hűha, micsoda szépség készül itt! :-)

Márti írta...

Nagyon szép lett és hogy milyen bevállalós vagy! :)))))