2012. április 10., kedd

Hajbavaló...

... melyen majdnem hajbakaptunk... :)) No jó, ez kissé túlzás, de... Kicsilány eldöntötte, hosszú hajat szeretne, olyan hosszút, mint az Eszteré (aki barátnőm szép és hosszú hajú lánykája) A méret adott, derekáig kell érnie legalább. Az egész idő kérdése s persze türelemé. Mégpedig részemről, ugyanis őkelme hajához hozzányúlni, netalán megfésülni bizony könyörgés, szigor, mese stb. bevetésével lehet csupán, rengeteg fülsértő, s kellemesnek semmiképp nem becézhető hiszti társaságában. Akkor elképzelhető, mit mutat az ábra, ha copfot készülök kötni...
A magam tehermentesítésére így hajpántot készítettem. Kéket, mert a farmerben, no meg szeme színében gondolkodtam. Ezt:

Mérete jó, kisasszony hajlandó hordani (hipp-hipp-hurráááá) de azt a csalódott arcot ha láttátok volna... A fancsali pofi mellé ilyesmit társított: de anya, rózsaszínt készíts nekem, ne kéket!!!"
Igenis, azonnal!


A minta pofon egyszerű, lelőhelyére véletlenül bukkantam, de hogy hol???? A legjobb benne, hogy elasztikusságot kölcsönöz a pamut fonal számára.




Íme a bizonyíték, hordja is. Bár eléggé kedv függő ez is, jegyzem meg halkan! :))

7 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Huh, ezek nagyon szépek! Milyen öltéssel dolgoztál?

Tulipánt írta...

Aranyosak

Timi írta...

Gyönyörűek lettek a hajpántok!!!

Amanda írta...

Nagyon szépek a hajpántok. Saját tapasztalat, hogy a lánykák csak a rózsaszínt látják. Ezek a horgolt virágok, díszek olyan sok holmira felhasználhatók.

Andulka írta...

Szuperek lettek! A lánykádat is megmutathattad volna...

Palkó írta...

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Majdnem szó szerint ugyanezt akartam írni... :)

Leki-Rita írta...

Mindkettő gyönyörűűűűűűűű!