2010. február 11., csütörtök

Helyzetjelentés

Nálam midig készülőfélben van valami. Hol fejemben, hol papiron, hol vásznon... Jellemző az ide kapok-oda kapok,bár nem mindig szertelenül, inkább úgy, mint aki a lehető legtöbbet akarja megvalósítani. De nem mindig megy. Nem olyan gyorsan, mint ahogy szeretném, van, mikor nem olyan szépen, van, mikor Murphy kavar be (nincs a kellő fonal a tarsolyban), zavaró tényező sokféle akad ám. Most, jelen pillanatban s sajnos jó ideje már az egészség vacakol , ami nagy kincs, de csak akkor fogjuk fel, mekkora ajándék, amikor valahol-valamiben felbomlik az egyensúly. Így sajnos, öltögetni sem könnyű...
De azért jelentem, csak úgy, önmagamnak, hogy készülgetnek hímzések. Az egyik, régi vágyam, ollóm felöltöztetése szebb s mindenképp tavaszi, napsugaras ruhába, tokkal, tűpárnával együtt. Lassan, de biztosan jelszó alatt fut a dolog.
A másik pedig egy nagyon szép minta, ami első látásra megkapott, csak egyszínű lévén többször abbahagyom, ha lelkem színekre vágyik. Itt van:

No, vajon mi készül? Tea, csakis. Sez a Tralala 27 countos, Beyer vászonra, ami nem fehér, amolyan piszkos színű, DMC-vel (221), egy szállal két szál fölött. Dobozra gondoltam, de mindig fenntartom a szerzői jogot, jobban mondva a kibökdöső jogát a változtatásra. A pillanat állása szerint ennyi van kész belőle:

 
Remélem, hamarosan sor kerülhet a következő bejegyzésre, a gyógyulás reményében!

5 megjegyzés:

unikat írta...

Jobbulást kívánok neked!
S a tralalád nagyon csini! Jó választás volt!
De nagyon felkeltetted a kíváncsiságom az ollós szett mintájával kapcsolatban is.

Vigyázz magadra, s próbálj meg pihizni is!

Andulka írta...

Szépen alakul! Így egy szállal olyan "légies" lett a minta. Tetszik!
Én is szemezek ezzel a mintával(is), lehet, hogy hamarosan belebököm a tűmet? :-)

Zsike írta...

Na drága barátném, ez már te vagy! Lassan , de biztosan nyílik ki a blogos éned. Szeretem. Sokat gondolok rád, vigyázz magadra!

Márti írta...

Nagyon szép lesz, gyönyörű színt választottál hozzá! :)

Andulka írta...

Kukk be hozzám!